Take away-kassit – trendi, Take away-paperikassien leveys on suunniteltu ravintolasta mukaan otettavien ruokien pakkaamista silmällä pitäen. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse dispak@dispak. ee tai puhelimitse 92 316 1871   Dispakin take away -paperikassit soveltuvat ruoan pakkaamiseen ravintoloissa vahvan leveän pohjansa ansiosta Take away-kassit – trendi, joka muutti ruokamaailman

Paperikassit omalla logolla

Paperikassien asiantuntija vuodesta 1997

Take away-kassit – trendi, joka muutti ruokamaailman

Take away-kassit – trendi, joka muutti ruokamaailman
Take away-kassit – trendi, joka muutti ruokamaailman

 

Miten nykyään niin laajalle levinnyt perinne ruoan ostamisesta erityisiin pusseihin ravintoloista alkoi?

Kun New York Timesin historiallisia artikkeleja tarkastelee lähemmin, huomaa että nykyaikainen take away -ruoka alkoi levitä Yhdysvalloissa jo 1920-luvulla.

 

“Take away -ruoka” kuvailee sekä ruoan kulutustapaa, että sitä tosiasiaa, että ravintolat alkoivat tarjota ruokaa ostettavaksi mukaan muualla syötäväksi.

 

Tämä ruoka vaihteli hampurilaisista gourmet-aterioihin, mutta huomioiden kulutustavan yleisesti voitiin puhua pikaruoasta.  

Yhdysvalloissa pikaruoka on jopa nykyään useimmiten take away -ruoan synonyymi.

Merkkejä take away -ruoasta löytyy jo melko varhaisen sivilisaation ajoilta.

 

Ruokatiskit tien varsilla ja kioskit kaupungin marketeissa olivat yleisiä jo Antiikin Kreikassa ja Roomassa.

Lähes jokaisesta kulttuurista ja aikakaudesta löytyy oma versionsa take away -ruoasta.

 

Take away-kassit – trendi, joka muutti ruokamaailman
Take away-paperikassien leveys on suunniteltu ravintolasta mukaan otettavien ruokien pakkaamista silmällä pitäen

Herkullista ruokaa sisältävät take away -kassit – mukavuuden huippu

Ensimmäiset kirjalliset todisteet kiinalaisesta take away -ruoasta löytyvät Los Angelesilaisen Kin-Chu Cafen mainoksesta 1920-luvulta. Ensimmäinen viittaus take away -pizzaan on myöskin Los Angelesista, Casa D’Amore -ravintolasta 1950-luvulta. New York Timesin historiallisista artikkeleista käy ilmi, että 1950-luvulla pizzaa ja kiinalaista ruokaa oli helposti saatavilla ainakin kaupungeissa, ja ruoat pakattiin erityisiin take away -paperilaatikoihin.

 

Pikaruokaravintola Automat, joka avattiin New Yorkissa 1920-luvulla, sai aikaan kohun. Lukuisia Automat-ravintoloita rakennettiin ympäri maata, jotta jatkuvasti kasvavaan take away -ruoan kysyntään kyettiin vastaamaan. Yritys mainosti take away -kulutustyyliä iskulauseella “Vähemmän hommia äideille”.

 

Take away -ruoan kohdalla myyntivaltteja ovat ennemminkin kätevyys ja maku, sillä se ei aina ole halvempaa ruokaa eikä sen valmistaminen ole aina nopeaa. Toisen maailmansodan jälkeen ravintolaketjut etsivät uusia mahdollisuuksia tehdä tuottoa, joten huomio kääntyi take away -kotiruokaan.

 

Ennustettiin, että valmiiksi tehdyn päivällisen ostamisesta perheelle tulisi nopeasti suosittua.

 

Take away -ruoan myyminen erityisissä take away -kasseissa olikin ravintoloille suuri menestys. Ihmisillä oli tuolloin jo kotonaan televisioita, mitä myös pidetään yhtenä syynä valmiiksi tehdyn ruoan kysynnän kasvuun.

 

Fiksut paperilaatikot, joihin olemme tottuneet pakkaamaan kiinalaisen ruoan, eivät tule Kiinasta. Näitä take away -pakkauksia valmistettiin ensimmäisen kerran Bloomer Brothersin paperitehtaalla New Yorkissa vuonna 1903.  

Take away-kassit – trendi, joka muutti ruokamaailman
Herkullista ruokaa sisältävät take away -kassit – mukavuuden huippu
Dispakilta löydät laajan valikoiman take away -kasseja kaikkiin käyttötarkoituksiin.
 

Dispakin take away -paperikassit  soveltuvat ruoan pakkaamiseen ravintoloissa vahvan leveän pohjansa ansiosta. Valikoima sisältää 8 erikokoista ja muotoista paperikassia joiden pohja on leveä, jolloin ne soveltuvat myös muihin käyttötarkoituksiin. Logon painaminen on mahdollista kaikkiin take away -kasseihin. 

Take away-kassit – trendi, joka muutti ruokamaailman
Dispakin take away -paperikassit soveltuvat ruoan pakkaamiseen ravintoloissa vahvan leveän pohjansa ansiosta.


Take away-kassit – trendi, joka muutti ruokamaailman

  • SUURIN paperikassivalikoima Virossa
  • Ilmainen graafinen SUUNNITELMA
  • Räätälöidyt kassit alkaen 50 kpl.
Vastaukset kysymyksiin antavat

JANA
myyntijohtaja

KATJA
myyntijohtaja


Puh +358 9 42452998
Sähköposti

Kirjoita meilleKerro meille
TOIVEESI


Tämän jälkeen ehdotamme sinulle parasta vaihtoehtoa ja jos tilauksellasi on kiire, ilmoitathan sen myös viestissäsi!


Ilmainen
GRAAFINEN suunnitelma

Hyväksyttyäsi tarjouksemme ja kassien ulkomuodon, lähetämme sinulle tilauksestasi ilmaisen graafisen suunnitelman.  Näin voit varmistaa, että tilauksesi on ok! 


Nopeasti tilausten
TUOTANTO


Tilausten tuotanto on nopeaa ja toimitus Virosta Suomeen kestää tavallisesti 1-2 arkipäivää.


Paperikassien asiantuntija vuodesta
1997

Olemme valmistaneet paperikasseja jo yli 21 vuoden ajan.  Yrityksellämme on yli 3 000 tyytyväistä asiakasta pelkästään Pohjoismaissa.

 
"Myyntiassistentti vastaanotti Dispakin lähettämät kassit. Näin juuri äsken kassit ja ne todella ovat hyvännäköisiä. Suurkiitokset teille nopeasta ja laadukkaasta toimituksesta ja kiitokset oikein hienoista kasseista!"

Tim Meicker
Copenhagen Kasbah
"Tilaamani kassit olivat upeita ja korkealaatuisia!"

Monica Stålvang Lange
Suunnittelija, Norja
"Olemme tilanneet kasseja Dispakilta jo vuodesta 2007 lähtien.

Kaikki tilaamamme kassit ovat olleet korkealaatuisia ja olemme aina saaneet erinomaista asiakaspalvelua. Kaiken lisäksi hinnat ovat edullisia!"

Anton Jolkin
Hotelli Telegraaf

FastLion CMS

Take away-kassit – trendi,

Take away-kassit – trendi, joka muutti ruokamaailman   Miten nykyään niin laajalle levinnyt perinne ruoan ostamisesta erityisiin pusseihin ravintoloista alkoi? Kun New York Timesin historiallisia artikkeleja tarkastelee lähemmin, huomaa että nykyaikainen take away -ruoka alkoi levitä Yhdysvalloissa jo 1920-luvulla   “Take away -ruoka” kuvailee sekä ruoan kulutustapaa, että sitä tosiasiaa, että ravintolat alkoivat tarjota ruokaa ostettavaksi mukaan muualla syötäväksi

Take away-kassit – trendi, joka muutti ruokamaailman

Take away-paperikassien leveys on suunniteltu ravintolasta mukaan otettavien ruokien pakkaamista silmällä pitäen.Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse dispak@dispak.ee tai puhelimitse 92 316 1871
© 2022-2023 DISPAK OÜ / Puh+358 9 42452998/