Hyvälaatuiset ja kestävät kangaskassit Tarjoamme kangaskasseja painatuksella. Omalla painatuksella varustettujen kangaskassien kohdalla minimitilausmäärä alkaa vain 50 kappaleesta. Emme veloita painatuksen valmistelusta. Mikäli tarvitsette kasseihin painatuksen, lähettäkää meille logonne ja me luomme koevedoksen kangaskassista omalla kuvallanne.     Kaikki kangaskassit painatushintoineen ovat nähtävissä tällä sivustolla Hyvälaatuiset ja kestävät kangaskassit painatuksella

Paperikassit omalla logolla

Paperikassien asiantuntija vuodesta 1997

Kangaskassit

Tarjoamme kangaskasseja painatuksella. Omalla painatuksella varustettujen kangaskassien kohdalla minimitilausmäärä alkaa vain 50 kappaleesta.

Emme veloita painatuksen valmistelusta. Mikäli tarvitsette kasseihin painatuksen, lähettäkää meille logonne ja me luomme koevedoksen kangaskassista omalla kuvallanne. Omalla logolla varustetut kangaskassit ovat yksi parhaista tavoista markkinoida omaa yritystä, sillä asiakkaat käyttävät logollista kangaskassia tavaroiden kantamiseen päivittäin.

 

 Valikoimastamme löydät:

 

Valikoimastamme löydätte valtavan valikoiman puuvillaisia kangaskasseja. Tarjoamme luomupuuvillaisia kangaskasseja, kierrätyspuuvillakasseja, kangaskasseja levällä pohjalla, edullisia kangaskasseja, non-woven-kasseja sekä kestokasseja.

Meillä on useimpia näistä kangaskasseista varastossamme, ja koska painatus tehdään talon sisällä, voimme tarjota nopean tuotantoajan sekä myös erittäin nopean toimituksen Suomeen, sillä toimitus Virosta Suomeen kestää vain 1-3 päivää. 

Yksi tarjoamistamme eduista on se, että tarjoamme painatuksen valmistelun ilmaiseksi ja autamme kangaskassien suunnittelussa. 

Lähettäkää tarjouspyyntö ja autamme teitä.

 

 

Kaikki kangaskassit painatushintoineen ovat nähtävissä tällä sivustollaHyvälaatuiset ja kestävät kangaskassit painatuksella

  • SUURIN paperikassivalikoima Virossa
  • Ilmainen graafinen SUUNNITELMA
  • Räätälöidyt kassit alkaen 50 kpl.
Vastaukset kysymyksiin antavat

JANA
myyntijohtaja

KATJA
myyntijohtaja


Puh +358 9 42452998
Sähköposti

Kirjoita meilleKerro meille
TOIVEESI


Tämän jälkeen ehdotamme sinulle parasta vaihtoehtoa ja jos tilauksellasi on kiire, ilmoitathan sen myös viestissäsi!


Ilmainen
GRAAFINEN suunnitelma

Hyväksyttyäsi tarjouksemme ja kassien ulkomuodon, lähetämme sinulle tilauksestasi ilmaisen graafisen suunnitelman.  Näin voit varmistaa, että tilauksesi on ok! 


Nopeasti tilausten
TUOTANTO


Tilausten tuotanto on nopeaa ja toimitus Virosta Suomeen kestää tavallisesti 1-2 arkipäivää.


Paperikassien asiantuntija vuodesta
1997

Olemme valmistaneet paperikasseja jo yli 21 vuoden ajan.  Yrityksellämme on yli 3 000 tyytyväistä asiakasta pelkästään Pohjoismaissa.

 
"Myyntiassistentti vastaanotti Dispakin lähettämät kassit. Näin juuri äsken kassit ja ne todella ovat hyvännäköisiä. Suurkiitokset teille nopeasta ja laadukkaasta toimituksesta ja kiitokset oikein hienoista kasseista!"

Tim Meicker
Copenhagen Kasbah
"Tilaamani kassit olivat upeita ja korkealaatuisia!"

Monica Stålvang Lange
Suunnittelija, Norja
"Olemme tilanneet kasseja Dispakilta jo vuodesta 2007 lähtien.

Kaikki tilaamamme kassit ovat olleet korkealaatuisia ja olemme aina saaneet erinomaista asiakaspalvelua. Kaiken lisäksi hinnat ovat edullisia!"

Anton Jolkin
Hotelli Telegraaf

FastLion CMS

Hyvälaatuiset ja kestävät kangaskassit

Emme veloita painatuksen valmistelusta Mikäli tarvitsette kasseihin painatuksen, lähettäkää meille logonne ja me luomme koevedoksen kangaskassista omalla kuvallanne Tarjoamme kangaskasseja painatuksella. Omalla painatuksella varustettujen kangaskassien kohdalla minimitilausmäärä alkaa vain 50 kappaleesta.

Hyvälaatuiset ja kestävät kangaskassit painatuksella

Tarjoamme kangaskasseja painatuksella. Omalla painatuksella varustettujen kangaskassien kohdalla minimitilausmäärä alkaa vain 50 kappaleesta. Emme veloita painatuksen valmistelusta. Mikäli tarvitsette kasseihin painatuksen, lähettäkää meille logonne ja me luomme koevedoksen kangaskassista omalla kuvallanne.
© 2022-2023 DISPAK OÜ / Puh+358 9 42452998/