Laadukkaat paperikassit - halpa Osta paperikasseja edullisesti, nopea toimitus ja hyvä palvelu. Valitse kasseja ja laatikoita monessa eri koossa, värissä ja materiaalissa ja lisää logosi. Nyörikädensijalliset paperikassit Litteäkannikkeiset paperikassit Lu ksuskassit Postituspakkaukset Edulliset puuvillakassit Kierrätyspuuvillakassit Luomupuuvilla kangaskassit Kangaskassit leveällä pohjalla Kestokassit Non-woven kassit Take away-paperikassit Pullokassit Silkkipaperi omalla painatuksella Satiininauha omalla logolla Laatikot Laadukkaat paperikassit - halpa hinta & nopea toimitus

Paperikassit omalla logolla

Paperikassien asiantuntija vuodesta 1997
Laadukkaat paperikassit - halpa hinta & nopea toimitus

  • SUURIN paperikassivalikoima Virossa
  • Ilmainen graafinen SUUNNITELMA
  • Räätälöidyt kassit alkaen 50 kpl.
Vastaukset kysymyksiin antavat

JANA
myyntijohtaja

KATJA
myyntijohtaja


Puh +358 9 42452998
Sähköposti

Kirjoita meilleKerro meille
TOIVEESI


Tämän jälkeen ehdotamme sinulle parasta vaihtoehtoa ja jos tilauksellasi on kiire, ilmoitathan sen myös viestissäsi!


Ilmainen
GRAAFINEN suunnitelma

Hyväksyttyäsi tarjouksemme ja kassien ulkomuodon, lähetämme sinulle tilauksestasi ilmaisen graafisen suunnitelman.  Näin voit varmistaa, että tilauksesi on ok! 


Nopeasti tilausten
TUOTANTO


Tilausten tuotanto on nopeaa ja toimitus Virosta Suomeen kestää tavallisesti 1-2 arkipäivää.


Paperikassien asiantuntija vuodesta
1997

Olemme valmistaneet paperikasseja jo yli 21 vuoden ajan.  Yrityksellämme on yli 3 000 tyytyväistä asiakasta pelkästään Pohjoismaissa.

 
"Myyntiassistentti vastaanotti Dispakin lähettämät kassit. Näin juuri äsken kassit ja ne todella ovat hyvännäköisiä. Suurkiitokset teille nopeasta ja laadukkaasta toimituksesta ja kiitokset oikein hienoista kasseista!"

Tim Meicker
Copenhagen Kasbah
"Tilaamani kassit olivat upeita ja korkealaatuisia!"

Monica Stålvang Lange
Suunnittelija, Norja
"Olemme tilanneet kasseja Dispakilta jo vuodesta 2007 lähtien.

Kaikki tilaamamme kassit ovat olleet korkealaatuisia ja olemme aina saaneet erinomaista asiakaspalvelua. Kaiken lisäksi hinnat ovat edullisia!"

Anton Jolkin
Hotelli Telegraaf

FastLion CMS

Laadukkaat paperikassit - halpa

Nyörikädensijalliset paperikassit Litteäkannikkeiset paperikassit Lu ksuskassit Postituspakkaukset Edulliset puuvillakassit Kierrätyspuuvillakassit Luomupuuvilla kangaskassit Kangaskassit leveällä pohjalla Kestokassit Non-woven kassit Take away-paperikassit Pullokassit Silkkipaperi omalla painatuksella Satiininauha omalla logolla Laatikot Kaikki paperikassituotteet yrityksesi tarpeisiin omalla painatuksella ja nopealla toimituksella.Laajasta valikoimastamme löydät seuraavat tuotteet:

Laadukkaat paperikassit - halpa hinta & nopea toimitus

Osta paperikasseja edullisesti, nopea toimitus ja hyvä palvelu. Valitse kasseja ja laatikoita monessa eri koossa, värissä ja materiaalissa ja lisää logosi.
DISPAK OÜ / Puh+358 9 42452998/