Paperikassien yleisopas Oletko tilannut samoja paperikasseja yrityksellesi vuosien ajan ja haluat nyt jotakin uutta? Vai onko yrityksesi vielä niin uusi, että alat vasta tutustua paperikassien maailmaan?   Oletko tehnyt valintasi? Loistavaa! Jos haluat tehdä tilauksen nyt, voit tehdä sen TÄÄLLÄ Paperikassien yleisopas

Paperikassit omalla logolla

Paperikassien asiantuntija vuodesta 1997

Paperikassien yleisopas


Oletko tilannut samoja paperikasseja yrityksellesi vuosien ajan ja haluat nyt jotakin uutta? Vai onko yrityksesi vielä niin uusi, että alat vasta tutustua paperikassien maailmaan?

Paperikassien yleisopas
Paperikassit

Olet joka tapauksessa tullut juuri oikeaan paikkaan, sillä selitämme, mitä paperikasseja on valittavana ja mikä niistä on toista parempi.

 

Ennen kuin pureudumme aiheeseen, todettakoon, että jos haluat painattaa logosi paperikassiin, kannattaa tilata vähintään 50 kassia.

 

Nyörikädensijalliset paperikassit

 

Hyvät naiset ja herrat, saammeko esitellä suosituimman kassimme. Se tehdään kraft-paperista (erittäin vahvaa paperia) ja siinä on kauniit ohuet nyörikahvat. Näitä kasseja on saatavilla neljää eri kokoa, ja värivalikoimassa on huimat 13 eri väriä. Ei siis ihme, että nämä ovat suosituimmat kassimme!

Litteäkannikkeiset paperikassit

 

Litteät kahvat eivät missään tapauksessa ole nyörikahvoja huonompia. Ne näyttävät aivan yhtä kivalta ja kestävät yhtä lailla. Kyseessä on yksinkertaisesti maku- ja tottumusasia.

 

Paperikassien yleisopas
Litteäkannikkeiset paperikassit

Paperiset ekokassit

 

Emme halua sekoittaa päätäsi, mutta ekopaperista valmistettuja kasseja löytyy sekä nyörikahvoilla että litteillä kahvoilla. Eko tarkoittaa, että kassien valmistukseen käytetään vain kierrätyspaperia.

 

 

Paperikassien yleisopas
Paperiset ekokassit

Paperiset ekokassit ovat yleensä kauniin luonnonläheisen kraft-paperin värisiä, mutta joissakin tapauksissa niitä on värjätty esimerkiksi valkoiseksi.

Paperikassien yleisopas
Viinikassit

Viinikassit

 

Mitä tulee paperikassien tilaamiseen, suosittelemme lisäämään tilaukseen myös viinikasseja. Ajoittain syntyy tarve yrityskumppaneille tai asiakkaille annettaville lahjoille, jolloin laadukas viini yrityksen logolla varustetussa lahjakassissa on mahtava valinta.

 

Viinikassit valmistetaan kraft-paperista ja niitä on saatavilla myös laminoituna paperina.

Paperikassien yleisopas
Räätälöidyt paperikassit

Räätälöidyt paperikassit

 

Jos et löytänyt sopivaa kassia yllä olevista vaihtoehdoista, ilahdut varmasti kuullessasi, että saatavilla on myös käsintehtyjä paperikasseja.

 

Tilausmäärän kannattaa olla vähintään 50 kassia - mitä suurempi määrä, sen parempi hinta. Painatus voidaan tehdä 1-5 värillä ja käytettäviä tekniikoita voivat olla foliointi, silkkipaino tai korkopainanta. Voit lukea lisää eri painatustekniikoista täältä.

 

Räätälöityjä kasseja voi tilata myös kiiltävänä tai laminoituna paperina.

Itse asiassa, räätälöityjä kasseja voidaan valmistaa myös koneellisesti - hinta on pienempi, mutta valikoima hieman kapeampi. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

 

 

 

Paperikassien yleisopas ei olisi kattava, mikäli takeaway-kasseja ei mainittaisi. Jos pyörität ravintolaa tai kahvilaa, kauniit kraft-paperikassit ovat juuri sitä, mitä tarvitset.

 

Oletko tehnyt valintasi? Loistavaa! Jos haluat tehdä tilauksen nyt, voit tehdä sen TÄÄLLÄPaperikassien yleisopas

  • SUURIN paperikassivalikoima Virossa
  • Ilmainen graafinen SUUNNITELMA
  • Räätälöidyt kassit alkaen 50 kpl.
Vastaukset kysymyksiin antavat

JANA
myyntijohtaja

KATJA
myyntijohtaja


Puh +358 9 42452998
Sähköposti

Kirjoita meilleKerro meille
TOIVEESI


Tämän jälkeen ehdotamme sinulle parasta vaihtoehtoa ja jos tilauksellasi on kiire, ilmoitathan sen myös viestissäsi!


Ilmainen
GRAAFINEN suunnitelma

Hyväksyttyäsi tarjouksemme ja kassien ulkomuodon, lähetämme sinulle tilauksestasi ilmaisen graafisen suunnitelman.  Näin voit varmistaa, että tilauksesi on ok! 


Nopeasti tilausten
TUOTANTO


Tilausten tuotanto on nopeaa ja toimitus Virosta Suomeen kestää tavallisesti 1-2 arkipäivää.


Paperikassien asiantuntija vuodesta
1997

Olemme valmistaneet paperikasseja jo yli 21 vuoden ajan.  Yrityksellämme on yli 3 000 tyytyväistä asiakasta pelkästään Pohjoismaissa.

 
"Myyntiassistentti vastaanotti Dispakin lähettämät kassit. Näin juuri äsken kassit ja ne todella ovat hyvännäköisiä. Suurkiitokset teille nopeasta ja laadukkaasta toimituksesta ja kiitokset oikein hienoista kasseista!"

Tim Meicker
Copenhagen Kasbah
"Tilaamani kassit olivat upeita ja korkealaatuisia!"

Monica Stålvang Lange
Suunnittelija, Norja
"Olemme tilanneet kasseja Dispakilta jo vuodesta 2007 lähtien.

Kaikki tilaamamme kassit ovat olleet korkealaatuisia ja olemme aina saaneet erinomaista asiakaspalvelua. Kaiken lisäksi hinnat ovat edullisia!"

Anton Jolkin
Hotelli Telegraaf

FastLion CMS

Paperikassien yleisopas

Paperikassit Olet joka tapauksessa tullut juuri oikeaan paikkaan, sillä selitämme, mitä paperikasseja on valittavana ja mikä niistä on toista parempi   Ennen kuin pureudumme aiheeseen, todettakoon, että jos haluat painattaa logosi paperikassiin, kannattaa tilata vähintään 50 kassia Oletko tilannut samoja paperikasseja yrityksellesi vuosien ajan ja haluat nyt jotakin uutta? Vai onko yrityksesi vielä niin uusi, että alat vasta tutustua paperikassien maailmaan?

Paperikassien yleisopas

© 2022-2023 DISPAK OÜ / Puh+358 9 42452998/