Paperikassien tilaaminen verkosta – helppo ja nopea toimintaohje


Tiedätkö, miten voit tilata paperikasseja niin, että sinun ei tarvitse ajaa minnekään, vaan voit tehdä sen kätevästi toimistoltasi tai suosikkikahvilassasi istuskellessasi? Etkö? Me tiedämme, ja jaamme tämän tiedon kanssasi enemmän kuin mielellämme, jotta paperikassien tilaaminen meiltä tuntuu helpolta ja yksinkertaiselta joka vaiheessa.

Paperikassien tilaaminen verkosta – helppo ja nopea toimintaohje
Paperikassien tilaaminen verkosta – helppo ja nopea toimintaohje

1. “Hei! Me tarvitsemme paperikasseja.”

 

Ensinnäkin, sinun on haluttava tai tarvittava paperikasseja. Tämä on erittäin järkevä toive ja olemme asiasta hyvin iloisia.

 

Kovin harvoin käy niin, että saamme saapuneisiin viesteihimme viestin, jossa kerrotaan koko, väri, malli sekä kaikki muu, mitä meidän on tiedettävä tilauksen toteuttamiseksi. Yleensä saamme viestin, jossa yksinkertaisesti kerrotaan halusta tilata paperikasseja. Niitä näteimpiä, tietenkin

 

2. Mahtavaa! Millaisista kasseista tarkalleen ottaen on kyse?”

 

Nyt alamme esittää sinulle tarkempia kysymyksiä.

 

Esimerkiksi:

 

  • Mitä haluaisit laittaa näihin kasseihin?
  • Mihin tarkoitukseen kassit tulevat?
  • Montako kassia tarvitset?
  • Halvempia vai kalliimpia?
  • Yhdellä vai monivärisellä painatuksella? (Tämä on käytännössä sama kysymys kuin edellinen, sillä painatus on yksi kassien hinnan määrittävistä tekijöistä).

3. “Liitteenä tarjouksemme.”

 

Kun olemme saaneet vastaukset näihin kysymyksiin, lähetämme sinulle tarjouksen.

 

Jos budjettisi ja tarjouksemme eivät ole samalla sivulla, etsimme sinulle tietenkin halvemman ratkaisun (tinkimättä laadusta). Voimme esimerkiksi suositella koneella valmistettuja paperikasseja käsintehtyjen sijaan. 

 

Joskus työskennellessämme asiakkaiden kanssa, joiden budjetti on hyvin rajallinen, olemme ehdottaneet, että logo yksinkertaisesti leimataan kasseihin painatuksen sijaan.

 

4. “Lähetän sinulle logon, joka pitäisi laittaa paperikassiin.”

 

Kun olemme päässeet yhteisymmärrykseen hinnasta ja muista ehdoista, odotamme saavamme sähköpostitse logosi tai muun kauniin kuvan, jonka haluat painettavan kasseihisi.

 

5. “Liitteenä paperikassiesi mallikuva.”

 

Valmistamme visuaalisen mallikappaleen kassista logon kanssa ja lähetämme sen sinulle. Jos se vastaa odotuksiasi, aloitamme kassien valmistamisen.

 

6. “Hei! Paperikassisi ovat saapuneet!”

 

Viikon tai parin päästä kuriiri odottaa ovellasi paperikassisi käsissään.

 

 

Yleisesti ottaen suosittelemme, että suoritat kaikki järjestelyt verkossa verkkosivumme kautta. Jos haluat nähdä oikean fyysisen näytteen paperikassista, jota olet tilaamassa, ennen kuin teemme sopimuksen, voimme tietenkin lähettää sinulle sellaisen.

 

Paperikassien tilaaminen verkosta – helppo ja nopea toimintaohje
Paperikassisi ovat saapuneet


Paperikassien tilaaminen verkosta – helppo ja nopea toimintaohje

  • SUURIN paperikassivalikoima Virossa
  • Ilmainen graafinen SUUNNITELMA
  • Räätälöidyt kassit alkaen 50 kpl.
Vastaukset kysymyksiin antavat

JANA
myyntijohtaja

KATJA
myyntijohtaja


Puh +358 9 42452998
Sähköposti

Kirjoita meilleKerro meille
TOIVEESI


Tämän jälkeen ehdotamme sinulle parasta vaihtoehtoa ja jos tilauksellasi on kiire, ilmoitathan sen myös viestissäsi!


Ilmainen
GRAAFINEN suunnitelma

Hyväksyttyäsi tarjouksemme ja kassien ulkomuodon, lähetämme sinulle tilauksestasi ilmaisen graafisen suunnitelman.  Näin voit varmistaa, että tilauksesi on ok! 


Nopeasti tilausten
TUOTANTO


Tilausten tuotanto on nopeaa ja toimitus Virosta Suomeen kestää tavallisesti 1-2 arkipäivää.


Paperikassien asiantuntija vuodesta
1997

Olemme valmistaneet paperikasseja jo yli 21 vuoden ajan.  Yrityksellämme on yli 3 000 tyytyväistä asiakasta pelkästään Pohjoismaissa.

 
"Myyntiassistentti vastaanotti Dispakin lähettämät kassit. Näin juuri äsken kassit ja ne todella ovat hyvännäköisiä. Suurkiitokset teille nopeasta ja laadukkaasta toimituksesta ja kiitokset oikein hienoista kasseista!"

Tim Meicker
Copenhagen Kasbah
"Tilaamani kassit olivat upeita ja korkealaatuisia!"

Monica Stålvang Lange
Suunnittelija, Norja
"Olemme tilanneet kasseja Dispakilta jo vuodesta 2007 lähtien.

Kaikki tilaamamme kassit ovat olleet korkealaatuisia ja olemme aina saaneet erinomaista asiakaspalvelua. Kaiken lisäksi hinnat ovat edullisia!"

Anton Jolkin
Hotelli Telegraaf

FastLion CMS

Paperikassien tilaaminen verkosta –

Paperikassien tilaaminen verkosta – helppo ja nopea toimintaohje 1 “Hei! Me tarvitsemme paperikasseja Tiedätkö, miten voit tilata paperikasseja niin, että sinun ei tarvitse ajaa minnekään, vaan voit tehdä sen kätevästi toimistoltasi tai suosikkikahvilassasi istuskellessasi? Etkö? Me tiedämme, ja jaamme tämän tiedon kanssasi enemmän kuin mielellämme, jotta paperikassien tilaaminen meiltä tuntuu helpolta ja yksinkertaiselta joka vaiheessa.

Paperikassien tilaaminen verkosta – helppo ja nopea toimintaohje

Tiedätkö, miten voit tilata paperikasseja niin, että sinun ei tarvitse ajaa minnekään, vaan voit tehdä sen kätevästi toimistoltasi tai suosikkikahvilassasi istuskellessasi?
© 2022-2023 DISPAK OÜ / Puh+358 9 42452998/