Missä kannattaa suosia kangaskassia?

Olemme varmaan kaikki kuulleet jonkun sanovan “En ole riittävän rikas ostaakseni halpoja asioita”. Tämä yksinkertainen sanonta pitää paikkansa paremmin kuin uskotkaan ja osoittautuu todeksi monilla eri alueilla.

Missä kannattaa suosia kangaskassia?
kangaskassit

Kestävän ja vahvan tuotteen suosiminen kertakäyttöisen tai heikon sijaan on aina ympäristöystävällisempää ja todellakin järkevämpää.

 

Kestävien asioiden ostaminen on käytännöllisempää,mikä on yksi niistä syistä, miksi kangaskassi on tuottoisa ja järkevä tuote.

 

Kangaskassin suosimiseen on kuitenkin lisää hyviä syitä. Katsotaanpa niitä tarkemmin.

Missä kannattaa suosia kangaskassia?
Kangaskassit omalla logolla

Kangaskassi on ympäristöystävällinen.

Me kaikki voimme tehdä pieniä ja yksinkertaisia asioita joka päivä luontomme pelastamiseksi. Miksi et käyttäisi kangaskassia muovikassin sijaan? Lisäksi sinun kannattaa kiinnittää huomiota siihen, miten pakkaat hedelmät ja kasvikset tehdessäsi ostoksia. Ehkä voisit kokonaan luopua niistä pienistä ilmaisista muovipusseista?

 

 

 

 

Missä kannattaa suosia kangaskassia?

Olet luultavasti kuullut, että muovipussin maatuminen kestää luonnossa yli tuhat vuotta, mikä tarkoittaa, että se ei maadu, se vain hajoaa pienemmiksi ja pienemmiksi paloiksi.

 

 

Jos muovin pala päätyy mereen, se ei välttämättä hajoa koskaan, vaan on suuri uhka merilinnuille ja eläimille. Lisäksi muovipussit tappavat vuosittain luonnossa noin miljoona lintua ja eläintä – valaita, delfiinejä, hylkeitä, kilpikonnia, jne.

 

Myös mantereella elävät linnut sekä villi- ja kotieläimet ovat vaarassa.

 

Miljoonat elävät olennot kuolevat nieltyään muovipussin jäänteitä ja muuta muovitavaraa.

 

Muovia on löydetty jopa virolaisten villieläinten mahoista.

 

Tiedämme, että kaiken muun lisäksi muovikassien kierrättäminen on hankalaa, sillä ne hajoavat nopeasti. Lisäksi niitä ei voi kierrättää järkevällä tavalla.

Missä kannattaa suosia kangaskassia?
Kangaskassi on ympäristöystävällinen

Kangaskassi – käytännöllinen, mukava ja halpa

Kangaskassit valmistetaan pellavasta tai puuvillasta, jotka ovat uusiutuvia luonnonvaroja. Kangaskassit ovat käytännöllisiä, ne mahtuvat lähes kaikkiin käsilaukkuihin ja niitä on mukava käyttää uudestaan ja uudestaan.

 

Toinen kangaskassien tärkeä etu on, että niihin mahtuu paljon kannettavaa. Kangaskassi on kestävä ja kestää pitkään – sitä voi yleensä käyttää yli 500 kertaa. Kuinka monta kertaa muovikassia käytetään?

Useimmiten vain kerran.

 

Jos sinun tarvitsee pakata esimerkiksi hieman hankalampia liikelahjoja, kangaskassit sopivat siihen täydellisesti.

 

Kangaskassin voi pestä, minkä vuoksi se näyttää hyvältä pitkään runsaasta käytöstä huolimatta.

 

Uusi tapa osaksi jokapäiväistä elämää!

Miksi et tekisi kangaskassin mukaan ottamisesta osan jokapäiväistä rutiiniasi? Jos vältyt ostamasta muovikassia joka kerta ostoksilla käydessäsi ja tuot tavarasi kotiin omassa kangaskassissasi, toimintasi on kaikin puolin ympäristöystävällistä.  

Tämän vuoksi kangaskassin käytöstä kannattaa tehdä tapa. Pidä kangaskassia mukana käsilaukussasi tai taskussasi.

 

 

Kun olet ottanut ostamasi ruokaostokset pois kassista, laita kassi takaisin taskuusi tai käsilaukkuusi. Voit myös pitää kangaskassia ulko-oven vieressä tai autossa, jotta huomaat sen lähtiessäsi ja otat sen mukaasi.

 

Tutustu Dispakin kauniisiin kangaskasseihin täällä.

Missä kannattaa suosia kangaskassia?
kangassi omalla logolla


Missä kannattaa suosia kangaskassia?

  • SUURIN paperikassivalikoima Virossa
  • Ilmainen graafinen SUUNNITELMA
  • Räätälöidyt kassit alkaen 50 kpl.
Vastaukset kysymyksiin antavat

JANA
myyntijohtaja

KATJA
myyntijohtaja


Puh +358 9 42452998
Sähköposti

Kirjoita meilleKerro meille
TOIVEESI


Tämän jälkeen ehdotamme sinulle parasta vaihtoehtoa ja jos tilauksellasi on kiire, ilmoitathan sen myös viestissäsi!


Ilmainen
GRAAFINEN suunnitelma

Hyväksyttyäsi tarjouksemme ja kassien ulkomuodon, lähetämme sinulle tilauksestasi ilmaisen graafisen suunnitelman.  Näin voit varmistaa, että tilauksesi on ok! 


Nopeasti tilausten
TUOTANTO


Tilausten tuotanto on nopeaa ja toimitus Virosta Suomeen kestää tavallisesti 1-2 arkipäivää.


Paperikassien asiantuntija vuodesta
1997

Olemme valmistaneet paperikasseja jo yli 21 vuoden ajan.  Yrityksellämme on yli 3 000 tyytyväistä asiakasta pelkästään Pohjoismaissa.

 
"Myyntiassistentti vastaanotti Dispakin lähettämät kassit. Näin juuri äsken kassit ja ne todella ovat hyvännäköisiä. Suurkiitokset teille nopeasta ja laadukkaasta toimituksesta ja kiitokset oikein hienoista kasseista!"

Tim Meicker
Copenhagen Kasbah
"Tilaamani kassit olivat upeita ja korkealaatuisia!"

Monica Stålvang Lange
Suunnittelija, Norja
"Olemme tilanneet kasseja Dispakilta jo vuodesta 2007 lähtien.

Kaikki tilaamamme kassit ovat olleet korkealaatuisia ja olemme aina saaneet erinomaista asiakaspalvelua. Kaiken lisäksi hinnat ovat edullisia!"

Anton Jolkin
Hotelli Telegraaf

FastLion CMS

Missä kannattaa suosia kangaskassia?

kangaskassit Kestävän ja vahvan tuotteen suosiminen kertakäyttöisen tai heikon sijaan on aina ympäristöystävällisempää ja todellakin järkevämpää   Kestävien asioiden ostaminen on käytännöllisempää ,mikä on yksi niistä syistä, miksi kangaskassi on tuottoisa ja järkevä tuote Olemme varmaan kaikki kuulleet jonkun sanovan “En ole riittävän rikas ostaakseni halpoja asioita”. Tämä yksinkertainen sanonta pitää paikkansa paremmin kuin uskotkaan ja osoittautuu todeksi monilla eri alueilla.

Missä kannattaa suosia kangaskassia?

© 2022-2023 DISPAK OÜ / Puh+358 9 42452998/