3 suurinta syytä, miksi yrityksesi tarvitsee yrityksen logolla varustettuja paperikasseja

3 suurinta syytä, miksi yrityksesi tarvitsee paperikasseja
3 suurinta syytä, miksi yrityksesi tarvitsee yrityksen logolla varustettuja paperikasseja

Oletko nähnyt kadulla kivan ruskeasta paperista tehdyn paperikassin, johon on painettu kilpailijasi logo, ja tuntenut piston sydämessäsi? Jos et, olet onnekas ja saatat onnistua teettämään paperikasseja ennen kuin näin käy. Jos lukeudut siihen joukkoon, joka on kokenut tämän kamalan tunteen, on sydämessäsi tuntuvaan pistoon kolme syytä.

 

  • Logollinen paperikassi luo kuvan yrityksestä, joka on ympäristötietoinen.
  • Paperikassiin asiat pakkaava yritys on nykyaikainen.
  • Paperikassi on helppo tapa näyttää, että yritys välittää asiakkaistaan.

 

Siitä tässä on kyse – ilman suuria sanoja ja iskulauseita. Mieti, miltä tuntuu asiakkaasta, joka saa tavaransa paperikassissa, ja miltä asiakkaasta, joka saa tavaransa muovikassissa.

 

 

Jos sinusta tuntuu, että nyt sinulla on kiire saada paperikassisi sen vuoksi, mitä sanoimme, voimme auttaa sinua. Lue eteenpäin ja saat tietää, mikä on nopein tapa saada paperikassisi. 

3 suurinta syytä, miksi yrityksesi tarvitsee paperikasseja
Oletko nähnyt kadulla kivan ruskeasta paperista tehdyn paperikassin, johon on painettu kilpailijasi logo, ja tuntenut piston sydämessäsi?

Koska on paljon asiakkaita, jotka tarvitsevat pienen määrän kasseja hyvin nopeasti, tarjoamme 3-4 päivän toimitusajan pikatilauksiin. Pienemmille yrityksille erityisen hyvä uutinen on, että vähimmäistilaus on vain 50 kassia.

 

Suosituimpia tuotteitamme ovat ekologiset ruskeasta paperista valmistetut kassit. Meillä on kuitenkin myös valkoisia, ruskeita, sinisiä, mustia, keltaisia jne. paperikasseja odottamassa sinua varastollamme. Kaiken kaikkiaan paperikasseja on 13 eri väriä ja kokoa. Katso lisätietoja TÄÄLTÄ

Pikatilausten kohdalla käytämme silkkipainatusta, joka mahdollistaa yksi- tai kaksivärisen logon painatuksen kassiin. Yksivärinen painatus on yleisin, sillä se on halvin eikä yhtään moniväripainatusta rumempi. 

3 suurinta syytä, miksi yrityksesi tarvitsee paperikasseja
Pikatilausten kohdalla käytämme silkkipainatusta, joka mahdollistaa yksi- tai kaksivärisen logon painatuksen kassiin.

Useimmat asiakkaat valitsevat silkkipainatuksen, mutta hieman erityisempää kassia etsivät valitsevat foliopainatuksen.

Tämä tekniikka tarkoittaa kultaisen tai hopean folion kuumaleimausta paperille. Tämä näyttää kalliimmalta, mutta laatu on yhtä hyvää kuin silkkipainatuksessa.

 

3 suurinta syytä, miksi yrityksesi tarvitsee paperikasseja
Foliopainatus tarkoittaa kultaisen tai hopean folion kuumaleimausta paperille.

On järkevää teettää 1 000 – 2 000 kassia silkkipainatusta käyttäen jos määrä on suurempi, sillä meillä on kassit valmiina tehtaalla ja hinta on halvempi. Pystymme painamaan 100 – 1 000 kassia muutamassa päivässä, mutta suuremmissa määrissä menee 1 viikkoa.

 

Jos sinulla on enemmän aikaa kuin “tarvitsemme ne huomenna”, on mahdollista valita laminoitu käsintehty paperikassi.

 

Laminoidut paperikassit valmistetaan alusta alkaen käsin, minkä vuoksi pystymme valmistamaan juuri sellaisia kasseja kuin sinä haluat. Käytämme offsetpainoa (sama painatustekniikka, jota käytetään kirjojen painamisessa) eikä painatuksen määrälle tai mallille ole mitään rajoituksia.

 

Järkevä tilausmäärä tämänlaisille kasseille alkaa 500 kappaleesta, mutta voimme valmistaa myös vain 50 kassia tarvittaessa. Niiden valmistamiseen tarvittava aika on vähintään kaksi viikkoa. Esimerkiksi Viron pankki (Eesti Pank) ja ABC King ovat tilanneet meiltä tällaisia kasseja.

 

Ai niin, vielä yksi asia, joka puoltaa logollasi varustettuja paperikasseja. Sen lisäksi, että paperikassi tuo esiin hyvän asenteenne asiakkaita kohtaan, se tekee tuotteesta hieman arvokkaamman. Mieti sitä viinipulloa, jonka aiot antaa lahjaksi.

 

 

3 suurinta syytä, miksi yrityksesi tarvitsee paperikasseja
Pullokassit omalla logolla


3 suurinta syytä, miksi yrityksesi tarvitsee paperikasseja

  • SUURIN paperikassivalikoima Virossa
  • Ilmainen graafinen SUUNNITELMA
  • Räätälöidyt kassit alkaen 50 kpl.
Vastaukset kysymyksiin antavat

JANA
myyntijohtaja

KATJA
myyntijohtaja


Puh +358 9 42452998
Sähköposti

Kirjoita meilleKerro meille
TOIVEESI


Tämän jälkeen ehdotamme sinulle parasta vaihtoehtoa ja jos tilauksellasi on kiire, ilmoitathan sen myös viestissäsi!


Ilmainen
GRAAFINEN suunnitelma

Hyväksyttyäsi tarjouksemme ja kassien ulkomuodon, lähetämme sinulle tilauksestasi ilmaisen graafisen suunnitelman.  Näin voit varmistaa, että tilauksesi on ok! 


Nopeasti tilausten
TUOTANTO


Tilausten tuotanto on nopeaa ja toimitus Virosta Suomeen kestää tavallisesti 1-2 arkipäivää.


Paperikassien asiantuntija vuodesta
1997

Olemme valmistaneet paperikasseja jo yli 21 vuoden ajan.  Yrityksellämme on yli 3 000 tyytyväistä asiakasta pelkästään Pohjoismaissa.

 
"Myyntiassistentti vastaanotti Dispakin lähettämät kassit. Näin juuri äsken kassit ja ne todella ovat hyvännäköisiä. Suurkiitokset teille nopeasta ja laadukkaasta toimituksesta ja kiitokset oikein hienoista kasseista!"

Tim Meicker
Copenhagen Kasbah
"Tilaamani kassit olivat upeita ja korkealaatuisia!"

Monica Stålvang Lange
Suunnittelija, Norja
"Olemme tilanneet kasseja Dispakilta jo vuodesta 2007 lähtien.

Kaikki tilaamamme kassit ovat olleet korkealaatuisia ja olemme aina saaneet erinomaista asiakaspalvelua. Kaiken lisäksi hinnat ovat edullisia!"

Anton Jolkin
Hotelli Telegraaf

FastLion CMS

3 suurinta syytä, miksi

3 suurinta syytä, miksi yrityksesi tarvitsee yrityksen logolla varustettuja paperikasseja Oletko nähnyt kadulla kivan ruskeasta paperista tehdyn paperikassin, johon on painettu kilpailijasi logo, ja tuntenut piston sydämessäsi? Jos et, olet onnekas ja saatat onnistua teettämään paperikasseja ennen kuin näin käy Jos lukeudut siihen joukkoon, joka on kokenut tämän kamalan tunteen, on sydämessäsi tuntuvaan pistoon kolme syytä

3 suurinta syytä, miksi yrityksesi tarvitsee paperikasseja

Painettujen kassien minimitilaus alkaen 50 kappaletta. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse dispak@dispak.ee tai puhelimitse 92 316 1871
© 2022-2023 DISPAK OÜ / Puh+358 9 42452998/